Qui som

EL CLUB MÉS AUDAÇ PER AL MAG MÉS INTEL-LIGENT

Per què fer-se del geni?

compartim somnis, esforços,  il-lusions, emocions, idees...

...des del 2010 fins avui!

GENI és una Associació independent de màgia, creada per fomentar i donar suport als mags que tenen inquietuds per millorar

És el moment de canvis. Les Associacions de màgia, han quedat desfasades i obsoletes. Des  GENI et proposem unir-te al nostre projecte que et donarà les eines necessàries per avançar amb èxit en el món màgic internacional.

GENI és la solució innovadora que t'ajudarà a convertir el teu propi somni, en un projecte comú. Escull a GENI com la teva Associació i comença a treballar en equip i envoltat d'amics que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.

SOM ORGANITZADORS DE FESTIVALS, CONGRESSOS, TROBADES... 


CMN MANRESA 2017

MAGIC ONION FEST

LA NIT DELS GENIS

FISM ECM 2020

geni és la resposta a una necessitat de canvi en el  panorama màgic nacional

Projecte creat per un equip professional altament qualificat i amb una llarga experiència tant artística com organitzativa

El millor Team

El nostre team, curosament seleccionat, fa anys que es mou per tot el món, buscant i aprenent dels millors per poder oferir un òptim suport i servei als nostres associats.

Altes Ambicions

Don Quixot li deia a Sancho:

"Si els gossos borden Sancho, és senyal que cavalquem!"

Us assegurem, que a GENI fa anys que cavalquem perquè els gossos no paren de bordar...

 

La millor Ajuda

Sempre disposats a ajudar a qui sent la inquietut de millorar. Sense fronteres ni ideologies polítiques de cap tipus. A Geni fem créixer els mags per convertir-los en portadors d'emocions.